SAP SuccessFactors Performans ve Hedef Yönetimi Avantajları Nelerdir?

Hedef Değerlendirme, Yetkinlik Değerlendirme, 360 Performans Değerlendirme, Sürekli Performans Değerlendirme, Kalibrasyon ve Performans sonuçlarının raporlanması süreçlerinizi kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Çalışanlarınıza ilgili yılın hedef girişlerini sistem üzerinden yaptırabilir, şirket veya departman hedeflerinizi sistemde tanımlayabilir, şirketinize özgü performans değerlendirme sürecinde kullandığınız onay akışları ile performans formlarının tasarımını yapabilirsiniz. Ek olarak Mobil kullanım alternatifiyle hedeflerinizin kontrollerini ayrıca sağlayabilirsiniz.

Hedef girişlerinde SMART hedef tanımlama sihirbazını kullanabilir, sistemle beraber gelen hedef kütüphanesinden yararlanabilirsiniz. Kütüphaneyi kendi şirket hedeflerinize göre revize edebilir veya herhangi bir değişiklik yapmadan hızlı bir şekilde kullanıma alıp çalışanların erişimine sunabilirsiniz.

Performans değerlendirme sürecinde yetkinlikleri hedef değerlendirmeleri ile beraber yönetebileceğiniz gibi ayrı bir süreç olarak yetkinlik değerlendirmesini sistemde gerçekleştirebilirsiniz.

Yine bunun için de sistemle beraber gelen yetkinlik kütüphanesini kullanabilir, revize edebilir veya kendi şirketinize özgü yetkinlik kütüphanesini kullanabilirsiniz. Sistem üzerinde Yazım Asistanı özelliğiyle, yetkinlik değerlendirmelerinizde nasıl bir yorum yapacağınız veya ne gibi tavsiyeler vereceğiniz konusunda yardım alabilirsiniz. Yetkinliklerle ilgili kendi asistanlarınızı da ek olarak oluşturabilirsiniz.

Son değerlendirme yöntemlerinden biri olan Sürekli Performans Yönetimini bu modül ile kullanabilirsiniz. Böylelikle çalışanlarınızın hedeflerle ilgili sürekli geri bildirim  ve koçluk alarak kendilerini geliştirmelerini  ve başarılı olmalarını sağlayabilirsiniz.

İsterseniz süreçlerinize kalibrasyon analizlerini dahil edebilir, böylelikle tek bir ekran üzerinde ekip bazlı, departman bazlı veya şirket bazlı değerlendirmelerin grafiklerini sistemden alabilirsiniz.

Modül içerisinde ayrıca 360 değerlendirme süreçlerinizi yönetebilir, detaylı raporlara ve GAP analizlerine sistem üzerinden ulaşabilirsiniz. Bunları isterseniz çalışanlarınızın erişimine açabilirsiniz.

Performans ve Hedef Yönetimi ile ilgili sistem üzerinden raporlamalar yapabilir, raporları yöneticilerle paylaşabilir ayrıca ana sayfadan renkli dashboardlarla süreç takibini kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Benzer Bloglar

slider-left
slider-right